Новий Набір студентів 6-17 років

У Чернівцях відбувся восьмий STARTUP FORUM 2024




У філіалі MiniBoss Чернiвці успішно проведено STARTUP FORUM 2024.

Команди презентували 10 комерційних та один соціальний проект, та отримали гранти на розвиток і реалізацію проектів від соціально відповідальних підприємців. Загальна сума інвестицій від бізнес-партнерів форуму склала 7 5000 грн.

"Дякую ЗСУ, Всесвіту за можливість жити, працювати і робити добрі справи! Інвестиційний форум без свідомих підприємців і меценатів малоефективний. Адже, тільки у співпраці з рельним бізнесом, ми здатні вирощувати молоде покоління підприємців-новаторів, топ-менеджменту, справжніх лідерів України, які на основі сформованих навичок та цінностей, займаючись улюбленою справою, будуть розвивати та захищати економічні та тереторіальні цінності нашої Держави", - повідомляє очільник філії MiniBoss Чернiвці Богдан Лукань.





Одна з команд виступила з ініціативою і відкрили збір фінансів на покупку FPV-дронів для ЗСУ (ціль 12 5000 грн в обмін на унікальну книгу-блокнот: 500 грн = 1 книга «90 кроків до успіху»).


Студенти Міжнародної мережі Бізнес-школи MiniBoss представляють ідеї своїх стартапів і залучають перші гранти на їх реаліацію. Згодом презентують результати своєї річної роботи на національних Чемпіонатах та на Startup World Cup Championship, який цього року пройде у Туреччині.

Інформація/фото: MiniBoss Чернiвці

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!