Новий Набір студентів 6-17 років

СІМЕЙНИЙ БІЗНЕС-ТУР MINIBOSS & BIGBOSS 2023 ДО ІТАЛІЇ

 

ЛАСКАВО ПРОСИМО В БІЗНЕС-ТУР MINIBOSS & BIGBOSS ДО ІТАЛІЇ!

МЕТА: вивчення європейського бізнес-середовища, конкретних бізнесів і культури.

ІННОВАЦІЯ. Бізнес-тур – це спеціальний освітній захід, створений MINIBOSS Global для вивчення реального бізнесу, на прикладі кращих брендів.

ОРГАНІЗАТОРИ: Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу (www.eabd.org) у партнерстві з MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS.


ДЛЯ СІМЕЙ! MINIBOSS Business Tours – це завжди сімейний тур, де діти, їхні батьки, бабусі та дідусі подорожують разом, щоб поєднати унікальне бізнес-дослідження та насичену культурну подорож у приємній компанії з такими ж веселими та прогресивними родинами.

 

ПРОГРАМА

ДЕНЬ 1. ІТАЛІЯ – СТОЛИЦЯ ОСВІТИ і МИСТЕЦТВА.
Прибуття, покупки, відпочинок.
Прибуття в Болонью. Груповий трансфер до готелю Savhotel****.

ЕКСКУРСІЯ №1:
ТУР В БОЛОНЬЮ.
Італія – столиця емоцій, опери, моди, кулінарії. Італія дала нам великих творців Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаеля і Боттічеллі, великих дизайнерів Армані, Валентино, Прада, Гуччі, Версаче, Дольче і Габбана, Роберто Каваллі, Еміліо Пуччі, великих письменників Данте Аліг’єрі, Сальваторе Куарімо Фізоро, великих кулінарні шедеври - піца, паста, морозиво, лімончелло, а також все, що ми любимо - гондоли, червоний феррарі, опера. Болонья - знаменита столиця моди як в одязі, так і в мистецтві.


ДЕНЬ 2. БОЛОНЬЯ – СТОЛИЦЯ СТАНДАРТІВ європейської освіти

Сніданок в готелі.

ЕКСКУРСІЯ №2: БОЛОНСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ. Болонья – столиця освітніх стандартів. Крім того, найстаріший європейський університет досі приваблює молодь з усього світу.

ЕКСКУРСІЯ №3: ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ ПО БОЛОНЬЇ.
Після екскурсії вільний час - можна насолодитися прогулянкою старовинними вуличками Болоньї. Повертаємось в готель самостійно з керівниками груп.

ДЕНЬ 3. ІТАЛІЯ - СТОЛИЦЯ СМАКУ

Сніданок у готелі.
Гастрономічна Бізнес Екскурсія у Парму.


ЕКСКУРСІЯ No. 4: СИРНЕ КОРОЛЕВСТВО PARMIGIANO DOP.
Король італійський сирів - Parmesan. Зроблений з незапам'ятних часів. Важливо, що до складу пармезану входять тільки молоко, сироватка, сичужний фермент, сіль а і час. І, незважаючи на такий скромний список, процес виробництва дуже захоплюючий.


ЕКСКУРСІЯ No. 5: ШИНКА PROSCIUTTO DI PARMA DOP
У другій половині дня відвідування виробництва пармської шинки - Prosciutto di Parma DOP. Ціла свиняча шинка. Виробничий процес починається з вирощування свиней на фермах, які для цього строго відібрані за певними правилами. Не кожна шинка підходить для пармської шинки, тому перед початком виробництва слід ретельно відібрати сировину. Засолка м'яса - це ціле мистецтво і проводиться вручну. Крім того, час і вологе повітря Langirano відіграють важливу роль у сприянні дозріванню шинки. Трансфер в готель. Вільний час.



ДЕНЬ 4. МОДЕНА - СТОЛИЦЯ СВІТОВОГО АВТО БІЗНЕСУ

Сніданок у готелі.
Ми відвідаємо два легендарні заводи: Maserati або Lamborghini та новий авто завод Pagani.

Знайомство з італійським автопромом. Модена – батьківщина всесвітньо відомих італійських брендів Lamborghini, Ferrari, Ducati, Maserati, Pagani.

ЕКСКУРСІЯ №6:
ЕКСКУРСІЯ НА ФАБРИКУ ТА МУЗЕЙ.

ЕКСКУРСІЯ № 7: ACETO BALSAMICO DI MODENA ВИРОБНИЦТВО БАЛЬЗАМІЧНОГО ОЦТУ. Ми відвідаємо виробництво бальзамічного оцту в селі, місце дуже колоритне, і дізнаємося, як створюється цей кулінарний шедевр.

ЕКСКУРСІЯ №8: ТУР НА ФАБРИКУ PAGANI
Pagani - найменший і наймолодший автомобільний завод в Долині Моторів, але не менш цікавий. Pagani Automobili S.p.A. - італійський виробник гіперкарів з вуглецевого волокна. Гораціо Пагані заснував компанію лише у 1992 році.
Гораціо Пагані, який деякий час працював у відділі композитних матеріалів Lamborghini, заснував Pagani Composite Research у 1988 році, дослідницьку компанію для автомобільної промисловості. Нова компанія співпрацювала з Lamborghini над кількома проектами, зокрема Lamborghini Diablo. Наприкінці 1980-х років Пагані почав працювати над автомобілем власної конструкції, назвавши його «Проект С8». У 1991 році Пагані заснував Modena Design, щоб задовольнити високий попит на його дизайнерську та інженерну роботу та послуги зі створення прототипів. У 1992 році він почав працювати над прототипом Fangio F1, а в 1993 році автомобіль успішно пройшов випробування в аеродинамічній трубі Даллара. У 1994 році Mercedes-Benz погодився поставити Pagani двигуни V12. Остаточний автомобіль отримав назву Zonda C12. У 2007 році Pagani Zonda F Club Sport встановила рекорд траси Нюрбургринга – 7:27.82, а в 2010 році гоночна Pagani Zonda R проїхала за 6:47.5.





ДЕНЬ 5. МІСЦЕ КОХАННЯ

Сніданок в готелі.
Озеро Гарда - улюблене місце заможних людей. Ми проведемо цей день у роскішному місці навколо озера Гарда.

ЕКСКУРСІЯ No9: ОЗЕРО ГАРДА
Гарда - найбільше і наймальовничіше озеро Італії, розташоване біля підніжжя Альпійських гір. Його площа 370 кв.м., глибина до 346 м. Озеро привабливе для любителів купання. 



ЕКСКУРСІЯ No10: СІРМІОНЕ
Gord Sirmione, розташований на південному березі озера Гарда, на однойменному півострові, височіє на відстані 30 метрів над рівнем озера. Важливими пам'ятками міста є замок Скалігерів 12 століття на березі озера, церква Сан-П'єтро, прикрашена фресками 12-16 століть, церква Санта-Марія-Маджоре з комплексом фресок 15-го століття.

ЕКСКУРСІЯ № 11: ТУР НА ВИНОРОБНЮ (Додатково за запитом для дорослих)
Італія зробила вино напоєм, відомим у всьому світі. Чому вино стало «італійським брендом» і які новинки у виноробстві сьогодні — про все це ви дізнаєтесь на екскурсії на виноробню з дегустацією відомих італійських вин. Дегустація вин у Сірміоне розпочнеться зі знайомства з історією, роботою та філософією виноробні, яку проведе один із місцевих виноробів. Ви скуштуєте всі чотири культові вина виноробні – біле, червоне, рожеве та ігристе рожеве – у супроводі невеликих страв місцевих закусок.

ДЕНЬ 6. ДЕНЬ ВІДПОЧИНКУ ТА РОЗВАГ

Сніданок в готелі.
ВІЛЬНИЙ ДЕНЬ. GARDALAND або THERMALS (за бажанням). Кожен, хто хоче веселощів, може відправитися в Гардаленд. Вхід платний (45 євро). Решта, хто хоче відпочити, може прогулятися вздовж озера Гарда або відправитися в Терми.

ЕКСКУРСІЯ No12: ІТАЛІЙСЬКИЙ ДІСНЕЙЛЕНД - ГАРДАЛЕНД (Додатково за запитом).
Казкову країну Гардаленд - найвідоміший парк Італії - побудував італійський мільйонер Лівіо Фаріні після того, як у 1975 році відвідав Діснейленд і був настільки вражений, що вирішив побудувати в Італії щось неймовірне. У шести тематичних зонах працює 40 атракціонів.

ДЕНЬ 7. ADDIO, ІТАЛІЯ!

Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Виїзд додому.

ВАРТІСТЬ БІЗНЕС-ТУРУ: 2000 євро (ціна ранього бронювання до 1.02.2023),

Ціна після 1.02.2023 - 2500 євро/чол.
За італійськими законами, діти до 18 років повинні проживати в номері з дорослим.

У вартість входить:
- Проживання DBL або TRPL в готелях 4 зірки,
- Харчування - Сніданки,
- Оглядова екскурсія по Болоньї, Модені, Сірміоне,
- Прогулянка на човні навколо Сірміоне,
- Гіди всіх культурних екскурсій,
- Ділові екскурсії на заводи та ферми,
- Транспорт,
- Книга Бізнес-туру,
- Сувеніри для переможців вікторини,
- Плата за обслуговування,
- Податки.


Додатково Ви сплачуєте:
- авіаквитки,
- страхування,
- додаткові квітки у Гардаленд, виноробню за бажанням,
- плата за супервізійний супровід - 100 євро з кожного учасника.

БЕЗКОШТОВНИЙ СЕРВІС: Наші фахівці допоможуть підібрати авіаквитки, замовити індивідуальний або груповий трансфер.

Програма може бути змінена лише за необхідності та на розсуд організаторів.


Відкрийте для себе світ бізнесу та культури!
Подорожуйте з сім'єю!

ЛАСКАВО ПРОСИМО В ІТАЛІЙСЬКИЙ БІЗНЕС!
WELCOME TO BUSINESS OF ITALY! 

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!