Новий Набір студентів 6-17 років

ТОП-100 славетних сімей MINIBOSS: портрет батьків майбутніх мільйонерів


Що впливає на успішність дитини в майбутньому і якими мають бути батьки, щоб у дитини розправилися крила і вона змогла досягти багато чого у житті, розкриваючи свій власний потенціал. Розкажемо вам чітку статистику "успішності батьків у вихованні майбутніх мільйонерів".

Портрет батьків майбутнього мільйонера:

1. Звичка вибирати преміум сегмент заснований на СЯЮЧИХ СІМЕЙНИХ ЦІННОСТЯХ – найкраще для дитини – для таких батьків важливий престиж, статус бренду як сімейний, світове визнання, мультікультурність та національна пошана.

2. Вибір нового – такі батьки прогресивні, а значить сміливі та безстрашні першими пробувати нововведення, вони перші у всьому! Вони розуміють, що життя кінцеве, і важливо встигнути дати дитині найкраще! Нові ринки та інновації та швидкість їх впровадження в потомство для них має значення! Це перша ознака високого виживання роду і його креативності!


3. Експертиза як критерій – вони оцінюють ступінь вашого інтелекту та ступінь науковості продукту. І якщо вони довірили вам і купили, це надовго! Власне, назавжди! З такої цілковитої довіри довжиною в життя і формується "Сім'я MiniBoss"!
 

4. Швидко приймаючі рішення - вони ж насправді "Леви" - атакують з одного стрибка! Вони швидко оцінюють експерта та швидко приймають рішення. Важливо, щоб нащадок швидше почав вчитися, не гаючи часу й своїх років.

5. Щиро радіють, а не лякаються помилок та труднощів дитини – адже саме на них вони навчать свого юного Левеня ставати сильним! Тому найскладніші ділянки бізнес-освіти, такі як стартапінг, MiniBoss Business School вони пройдуть разом, допомагаючи своєму дитинчаті долати труднощі, перебуваючи завжди поруч і тримаючи фокус на силі подолання труднощів, а не страхах поразки чи програшів. Про це свідчить і факт ставлення до труднощів. Одні батьки кажуть "я вибираю те, що вибирає моя дитина", а інші кажуть "я вибираю разом із дитиною те, що хоче вона і те, що ми обговорили разом як варіанти майбутніх сценаріїв та планів". Це звучить інакше. Розумієте. 

Не може ж дорослим досвідченим батьком керувати 6-річна дитина, правда? При цьому рішення дитини також треба чути. Але коли дитина ще мало бачила у житті та боїться всього незнайомого, то її відповіді можуть бути засновані лише на страху. І якщо батьки йдуть на догоду страхам дитини, то виросте маленький боягуз. 

А якщо батьки з повагою ставляться до страхів дитини, але фокусують увагу не на них, а на перспективах, уважно ставлять запитання, копають у першопричини і допомагають впоратися дитині зі страхами, то зростає майбутній герой-підприємець - Левеня, і тоді його освіта та усвідомленість йдуть угору. Це ціла наука ростити сильне, а не слабке потомство! І все це у программі навчання MINIBOSS - у курсах як для дітей, так і для батьків.

6. Вони є прикладом повсякденного героїзму. Так, це люди особливого характеру – "Бачу мету – не бачу перешкод!". З ними в задоволення говорити чи мати партнерство, вони завжди на позитиві та з великою впевненістю у собі та своїй родині!

7. Зазвичай це підприємці чи топ-менеджери високого рівня. Це особливо високий рівень всебічного розвитку. Того ж вони хочуть і від своїх дітей. А звичайні школи цього дати не можуть, тому всі вони записують дітей саме у MiniBoss Business School, чітко розуміючи, що фокус на підприємництво є головною стратегією виживання сім'ї.

8. Вони знають собі ціну, тому знають ціну якісній освіті та ніколи не торгуються, навпаки, завжди готові заплатити більше або дати більше турботи, благ для нового покоління та самої бізнес-школи.

 
9. Цінують те, що ви робите для дитини – такі батьки реально щедрі на похвалу та вдячність, від душі платять за успіхи свого чада, розуміють, як складно та водночас важливо виростити силу дитини з раннього дитинства, вони допомагають, відповідально беручи на себе роль Менторів, Членів Ради Бізнесменів! Вони є найсильнішими рекомендаторами – амбасадорами бренду MiniBoss. Рекомендація таких батьків високо цінується!


10. Вони позитивні, доброзичливі та завжди тримають зв'язок! Бо всі ми Сім'я MiniBoss!|Після 8-річної програми навчання у MiniBoss Business School та 8-річної у BigBoss Business School студенти, педагоги та батьки настільки сродилися, що вже завжди на зв'язку! Це велика глобальна родина MiniBoss.
 

Дивитися Рейтинг батьків MINIBOSS ТОП-100 далі...

Якщо створити Рейтинг Гордості ТОП-100 наших батьків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, то до неї точно увійдуть такі авторитетні прізвища як:

1. Сім'я Азарових

2. Сім'я Абгарян

3. Сім'я Оганесян-Айріян

4. Сім'я Зінов'євих

5. Сім'я Гурецьких

6. Сім'я Марчук

7. Сім'я Науменко

8. Сім'я Маркіних

9. Сім'я Маслових

10. Сім'я Мараховських-Вранчану

11. Сім'я Магдієвих

12. Сім'я Крук

13. Сім'я Шубіних

14. Сім'я Марковських

15. Сім'я Димитрових

16. Сім'я Герей

17. Сім'я Кравченко-Русанових

18. Сім'я Ciрман

19. Сім'я Меньшикових

20. Сім'я Мельникових

21. Сім'я Макарових

22. Сім'я Мельничук

23. Сім'я Лобань

24. Сім'я Підтопта

25. Сім'я Гуменюк

26. Сім'я Фаренюк

27. Сім'я Горбунових

28. Сім'я Денисових

29. Сім'я Тамбовцевих

30. Сім'я Бахчеван

31. Сім'я Чуб

35. Сім'я Полицьких

36. Сім'я Шевченко

37. Сім'я Бордян

38. Сім'я Лукань


39. Сім'я Любчик

40. Сім'я Єлисєєвих

41. Сім'я Берла

42. Сім'я Цепколенко-Рутовських

43. Сім'я Костіних

44. Сім'я Айдамірових

45. Сім'я Любчик

46. ​​Сім'я Шаровських

47. Сім'я Михайлівських

48. Сім'я Апостол

49. Сім'я Кульчицьких

50. Сім'я Бондаренко-Козміді

51. Сім'я Данилових

52. Сім'я Степаненко

53. Сім'я Чєботаєвих

54. Сім'я Баланюк

55. Сім'я Златіних

56. Сім'я Карлових

57. Сім'я Стефанович

58. Сім'я Чумаченко

59. Сім'я Харченко

60. Сім'я Берегой-Шмушкевич

61. Сім'я Дерменжи

62. Сім'я Долгополових-Заренян

63. Сім'я Гвоздикевич-Хайлюк

64. Сім'я Продаєвич-Файєр

65. Сім'я Кухар-Оксенчук

65. Сім'я Коваленко

66. Сім'я Заплетнюк-Маринових

67. Сім'я Литвинових

68. Сім'я Чиндацьких-Слободенюк

69. Сім'я Стащенко


70. Сім'я Луців

71. Сім'я Войченко

72. Сім'я Коровай

73. Сім'я Чернявських

74. Сім'я Плакіда

75. Сім'я Мантєєвих

76. Сім'я Палієнко-Штербуль

77. Сім'я Ігнатенко

78. Сім'я Іванових

79. Сім'я Пасько

80. Сім'я Титаєвих


81. Сім'я Парван

82. Сім'я Вургафт

83. Сім'я Капустянських

84. Сім'я Гронських

85. Сім'я Радковських

86. Сім'я Левицьких

87. Сім'я Козакових-Димитревич

88. Сім'я Полевич-Шеремета-Любарець

89. Сім'я Мурадян

90. Сім'я Головач



91. Сім'я Ромаскевич

92. Сім'я Бикових

93. Сім'я Шпірт

94. Сім'я Лушпенко

95. Сім'я Іщук

96. Сім'я Бондаренко

97. Сім'я Старових

98. Сім'я Ткачук

99. Сім'я Григуль

100. Сім'я Зубар

Подивіться обличчя цих щасливих дітей! Їм явно цікаво, що вони роблять!

Їхні сім'ї раді їхнім значним успіхам!

І ще і ще можна продовжувати список ТОП-100, є сотні прізвищ: Смольські, Урбанські, Цуркан, Чекита, Юрченко, Яковлеви, Обухівські, Тищенко, Соколовські, Тихонови, Стоянови, Ромаскевичи, Овсяннікови, Нікули, Новицькі, Нетовкіни, Нестеруки , Лі, Мухригіни, Бесідовські, Михайлівські, Мігаль, Березовські, Мельники, Маслови, Майбороди, Луцики, Лисицьки, Труханови, Вугельмани, Гайдуковичі, Криштапови, Кузнеченко, Катеринчуки, Катеринюки, Коваль, Коваленко, Кальні, Катеринчуки, Іщенко, Істоміни, , Гронські, Гордєєви, Григуль, Гнатовські, Абрамітові-Бобірець, Ісаєви, Булигіни, Василицькі, Балдіни, Балан, Байда, Бабіч, Бабілунги, Бабаєви, Олексієнко, Рутовські, Деак, Йожикови, Абрамови, Олексієнко, Рум'янцеви, Кокарєви, Багнюк, Балашкене, Бедрань, Макул, Бурда, Гаталяк, Бутови, Вегерчук, Левченко, Мамонови, Кирови, Войтко, Воропаєви, Пашичєви, Герескули, Голубенко, Колєсниченко, Грившаєви, Гавриченко, Додул, Сакеларі, Поплінські, Заднєпровські, Ходаковські, Захарови, Русєви, Блажайтиєне, Хегай, Ким, Ітигіни...... та багато інших родин, які багато пройшли, багато чого досягли з дітьми у MINIBOSS і мають право називатися легендарною MiniBoss родиною

Реальний стартапінг, реальна командна робота, навичка доводити до кінця начате, перемоги на Чемпіонатах Світу з підприємництва - це вже значні досягнення у бізнес-освіті цілих сімей на прикладі наслідування як сімейних династій!

Дякуємо Вам батьки, за такий яскравий приклад усвідомленого прогресивного батьківства!

Після MINIBOSS Ваші діти Вас не підведуть! І себе не підведуть.

Особистість дитини і весь її рід розкриється найяскравішими фарбами!

А Ви особисто завжди будете згадувати і дякувати долі за той самий зроблений ВИБІР, який подарував дитині таке потужне, щасливе та насичене дитинство, а Вам - впевненість у майбутньому своїх дітей!

#MiniBossFamily

#BigBossFamily

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!