Новий Набір студентів 6-17 років

Випускники та їх батьки розповідають, як MINIBOSS змінив їх назавжди!

Річниця випускного у MINIBOSS Одеса! В цьому році в Україні війна, яка не дозволила зробити випускні 2022 офлайн, тому ми закінчили рік та сертифікацію онлайн. Але ще в тому році лунали яскраві випускні для наших студентів MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.
Сьогодні всі наші випускники - яскраві патріоти, які допомогають перемозі України, не зважаючи на те, що багато хто еваюкуював родину і зараз тимчасово перебуває за кордоном.
Вони сьогодні також навчаються на 1-му курсі BigBoss Business School, але всю палітру характеру та силу волі розкрила саме Бізнес-школа MINIBOSS, в якій вони займались ще у раньому дитинстві з 6 років!

Послухайте, що кажуть випускники та батькі MINIBOSS, відчуйте, в чому сила розкриття свого потенціалу, в чому сила справжньої дружби назавжди, в чому сила міжнародної бізнес-освіти та які двері відкриває Міжнародний Диплом MINIBOSS BUSINESS SCHOOL!
MINIBOSS ОДЕСА Саме в цей день, рік тому, був випускний у студентів 8 курсу MiniBoss Business School International. В цьому випуску багато прекрасних молодих лідерів, які вже неодноразово ставали Чемпіонами Світу з підприємництва на Чемпіонатах Світу Startup World Cup Championship, вже заробляють гроші, які зараз автивно домомагають своїй країні перемогти агресора, та які ще прославлять себе у світі неодноразово!
Віримо в кожну MINIBOSS зірочку!

Марія Кравченко - наполеглива та цілеспрямована лідерка з видатними організаторськими здібностями, з юридичною хваткою як у батька та з викладацьким талантом як у матусі, 4-разова Чемпіонка Світу зі стартапінгу;



Анастасія Азарова - талантовита творча особистість та яскрава лідерка з багатим досвідом командної роботи та перемог на Чемпіонатах світу, 4-разова Чемпіонка Світу зі стартапінгу (донька засновників MiniBoss Ольги та Андрія Азарових);


Анна Данилова - глибока у науковому сенсі, талановита у творчості зможе реалізувати себе у будь-якому плані, де поєднаний разум та комунікації, Чемпіонка Світу зі стартапінгу 2022;


Олександр Златін - професійний капітан, сильний лідер та глибокий ІТ-спеціаліст, що показує великий потенціал у самореалізації, Чемпіон Світу зі стартапінгу 2021;


Микита Карлов - веселий та комунікативний лідер, креативний та підприємливий, яких проявить себе у торгівлі;



Михаило Харченко - талановитий музикант, креативний командний ігрок, ім'я чкого ми ще почуємо;


Віка Степаненко - яскрава комунікаторка та рекламіст, яка професійно проявляється у рекламній сфері, Чемпіонка Світу зі стартапінгу 2022.


 Римма Чумаченко - найстаранніша, надійна, комунікаційна та лояльна, яка прикрашає будь-яку команду,


Олександр Стефанович - мудрий, послідовний, сімейно-орієнтований лідер, який прославить своє прізвище!


Викладачі цього випуску - талантовита та яскрава Ірина Володимирівна Денісова, найтепліша та найкреативніша Ніна Анатоліївна Русанова, безумовний профі - Віктория Валентинівна Чиндацка, послідовний Олексей Орлов, найдавніша викладачка у філії Ольга Володимирівна Стащенко, креативна Тетяна Гриднєва та засновниця MiniBoss - Ольга Володимирівна Азарова.
А які чудові батьки у цих дітей.... ми з ними - велика родина MINIBOSS #minibossfamily! Єкатерина та Олександр Стефановичі, Ангеліна Нехлебаєва та Павло Карлов, Петро та Катерина Златіни, Ніна Русанова та Костянтин Кравченко, Наталля та Сергій Данілови, Віка та Олег Харченко, Олена Чумаченко, Катерина та Андрій Степаненко.


Вітаємо з річницею випускного!

Послухайте, що кажуть батьки!

Петро Златін - відомий підприємець, батько Олександра Златіна

Ангеліна Нехлебаєва - відома підприємниця, мати Микита Карлова


Ніна Русанова - викладач MiniBoss, підприємниця, мати Марії Кравченко

Костянтин Кравченко, суддя Апеляційного Суду, батько Марії Кравченко

Катерина та Олександр Стефановичі - підприємницька родина, батьки Олександра Стефановича
Катерина Златіна - підприємниця, мати Сашка Златіна

Олександр Стефанович - підприємець, батько Олександра Стефановича молодшого.

Сергій Данилов - військовий, батько Анни Данилової

Олег Харченко - відомий підприємець, батько Михайла Харченко

Наталля Данілова - підприємниця, мати Анни Данилової

Олена Чумаченко - підприємниця, мати Римми Чумаченко

Андрій Степаненко - відомий юрист, підприємець, батько Віки Степаненко
та Катерина Степаненко - психолог, підприємниця, мати Віки Степаненко.

Дивись більше на YOUTUBE Каналі MINIBOSS

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!