Новий Набір студентів 6-17 років

Найкращий тренер - випускник MINIBOSS, а найкраща Програма - це...

На фото: учні MINIBOSS з України та Казахстану, та випускник MINIBOSS - Яків Гуменюк

ДІТИ: про їх теперішнє та майбутнє = про головне. В Бізнес-школі MINIBOSS діти та підлітки 6-17 років вивчають "дорослі предмети", щоб вже з дитинства вони самі свідомо створюють своє майбутнє, а не бажають бути дитиною до 40 років, а потім заздрити тим, хто працював над своїм характером та здібностіми з дитинства!
Все по-дорослому!
Це сві-до-мість!
Це включений МОЗОК!
Це взяти долю у свої руки, а не стояти на біржі праці як безробітний!

Кожний студент з 6 років свідомо працює над собою перетворюючи себе з "дитини" на "свідомого дорослого", причому у яскравій ігровій формі! Знаєте, як круто діти грають в батьків?)) переказуючи всі домашні шаблони)) Знаєте, як круто діти генерують ідеї, не боючись критики! Знаєте, які діти сміливі у перемовинах та бізнесі, поки їх хтось не налякає!
Якщо у дитинстві у тебе був MINIBOSS з повною політрою бізнес-теорії та практики, то все у порядку - за майбутнє можно не перейматись! Все буде #miniboss!

Але може для когось найкраще дитинство - це "дозволити обирати дитині самостійно" між лежанням на дивані з булкою або лежанням на дивані з гаджетами))) Таке теж є трапляється.
Але батькі наших мінібосів інші - вони показують гідний приклад у відношенні до праці та розвитку і тому їх діти - лідери!

Головне таки, щоб у дитини була в дитинстві ця яскрава казка MINIBOSS з героями та героїнями, з глобальність та справжністю, зі щирою дружбою та наполегливою працею, з креативом та конвергентністю!)
Щоб навіть той хлопець, якщо займається тільки тенісом або футболом розумів, що бути підприємливим тенісистом набагато корисніше ніж просто тенісистом.
Щоб навіть та дівчинка, якій кажуть "бізнес не для тебе, тобі лише треба знайти богатого чоловіка...." розуміла, що богатому (а значить розумному та працьовитому) чоловіку потрібна така ж розвинута жінка. Тому не забирайте шанс на розвиток і у дівчат!

P.S. 
Беріть свою долю у свої руки!
Записуйте дитину у MINIBOSS!

Благо зараз все відкрито 72 філії!
Також є і онлайн-курси на 15 мовах світу!

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!