Новий Набір студентів 6-17 років

6 ідей для розвитку креативності



Пропонуємо декілька ідей для тренування власних креативних можливостей.

1. Спочатку означте свої власні ідеї

Коли вам треба розробити певні ідеї чи рішення, намагайтеся уникати одразу звертатися до досвіду креативних людей. Візьміть час для народження власних ідей та рішень.

2. Комунікуйте з креативними особистостями


Креативні люди мають властивість бачити речі такими, якими вони могли б бути. Тож спілкування з ними може надихнути на нові ідеї та способи дивитися на речі по-іншому та змусять вашу уяву тренуватися. Комунікація з людьми з різних дисциплін, бекграундів, культур допоможе вам навчитися бачити речі з різних перспектив.

3. Вибіркове читання

Вибіркове читання означає читати те, що сприяє розвитку вашої творчості, до прикладу, гарний детектив чи коротке оповідання. Один зі способів покращити уяву за допомогою коротких історій - це прочитати першу половину твору і скласти свій власний кінець.

4. Активне читання

Це означає, що ви читаєте з олівцем у вашій руці та підкреслюєте ключові речі. Читайте повільно і робіть нотатки, візьміть час, щоб подумати над тим, що ви прочитали, збільшивши ймовірність створення нових ідей.

5. Грайте в ігри, головоломки або займайтеся фізичними видами спорту

Деякі ігри та головоломки можуть надати вам багато можливостей для розвитку гнучкості ваших творчих м'язів. Ігри, що змушують вас роздумувати над стратегією та передбачати кроки суперника. Шахи і шашки є хорошими прикладами. Підійдуть також фізичні види спорту, наприклад, футбол, баскетбол і теніс.

6. Вірте у свої можливості

Наш розум є дивовижною машиною, і наша система переконань впливає на наші можливості створювати і навчатися. Кажучи собі, що ми творчі та здатні генерувати ідеї, ми дійсно створюєо  чудові ідей.

Дізнатись більше

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!