Новий Набір студентів 6-17 років

MINIBOSS & BIGBOSS Бізнес-тур 2023 в Італію: Пармська Шинка La Perla Parma. День 3

 

Студенти з 5 країн світу - України, Туркменістану, Грузії, Польщі, Британії - разом з батьками поїхали у БІЗНЕС-ТУР MINIBOSS & BIGBOSS до Італії 2023

Через 3-го дня ми відвілади Ферму Парма, Ла Перла, Італія.



Понад 20 років сім'я Ланфранчі займається виробництвом «пармської шинки», єдиного продукту в своєму роді, який з його натуральністю і неповторною солодкістю визнаний і цінується в усьому світі.



Пармська шинка, безсумнівно, корисна їжа з низьким вмістом жиру, великою кількістю білка та дуже низьким вмістом холестерину. На всіх різних етапах виробництва та багато уваги до вибору сировини разом із досвідом традиції займають «La Perla» місце серед провідних виробників цієї насолоди з рожевим кольором і ніжним ароматом, визнаним у всьому світі як справжній «витвір мистецтва». мистецтво» смаку та аромату.

У цей бізнес-тур студенти бізнес-школи зустрілися із засновником ферми Lanfranchi та його донькою Сільвією, яка сьогодні керує фермою як спадкоємиця сімейної династії.

Під час бізнес-туру студенти дізналися, скільки тонн шинки виробляється на рік, скільки людей обслуговує підприємство та чому Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Торонто та Париж купують шинку саме тут!





Із засновниками ферми La Perla Parma - родиною Ланфранчі та засновницею MiniBoss Business School Ольгою Азаровою.

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!