Новий Набір студентів 6-17 років

ФОРУМ СТАРТАПІВ 2023 в Україні: Бізнес-ангели надали студентам MINIBOSS гранти на перемогу

8 квітня 2023 пройшов Перший у цьому році Стартап Форум, а 29 квітня пройде Другий Стартап Форум, на якому діти України - студенти Бізнес-шкіл MINIBOSS презентують свої бізнес-ідеї і отримують гранти від відомих підприємців України на втілення цих ідей у життя.


У 2022 році на початку війни 99% всіх проектів, представлених українськими студентами MINIBOSS BUSINESS SCHOOL з Києва, Одеси, Чернівців, Харкова, Івано-Франківська, Львова, Херсону, Чернігова, було соціальні з донатами на допомогу ЗСУ.
У 2023 році проекти молодих підприємців також спрямовані на перемогу України.


STARTUP FORUM – це академічна форма практичного навчання студентів через вивчення теоретичних і практичних основ дивергентного мислення, винахідництва та підприємництва, що як модель і як обов’язковий елемент академічної програми розроблена MINIBOSS BUSINESS SCHOOL International 23 роки тому. За ці роки це вже стало трендом, де MINIBOSS навчив світ підтримувати талановитих дітей.

В цілому, за останні 20 років бізнес-ангели інвестували більше 5 млн євро в стартапи студентів MINIBOSS BUSINESS SCHOOL International.

STARTUP FORUM є ключовим практичним освітнім елементом академічної програми MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

Студенти бізнес-шкіл MINIBOSS отримують реальні гроші від бізнес-ангелів для фінансування своїх стартапів.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL — це єдина глобальна мережа бізнес-шкіл вихідного дня, яка виховує нове покоління бізнес-еліти по всьому світу.

В академічній моделі MiniBoss традиційно, вже 23-й рік поспіль, у другому семестрі курсу студенти переходять на практику – бізнес-інкубатор MiniBoss, де вдається придумати бізнес-ідею та втілити її в життя. 5 місяців.

ФОРУМ СТАРТАПІВ: ІНВЕСТУВАННЯ В ДИТЯЧІ ПРОЕКТИ

УЧАСНИКИ: СТУДЕНТИ 6-17 РОКІВ та БІЗНЕС-АНГЕЛИ

ФОРМАТ: ОСОБИСТО або ОНЛАЙН

Startup Forum організовує Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL як лідер світової системи бізнес-освіти для дітей та молоді. Форуми стартапів проходять у філіях MINIBOSS у різних країнах світу від Британії до України, від Казахстану до Австралії, від Німеччини та Філіппін з березня по травень.


МЕТА Startup Forum – виявлення та підтримка інноваційних та суспільно корисних бізнес-проектів для дітей та молоді 6-17 років.

МІСІЯ Стартап Форуму – створити нові бізнес-еліти, здатні розвивати національні економіки, створювати нові товари та послуги, покращувати рівень життя людей.



Стартап-форуми для молодих підприємців несуть у світ надію на процвітання, адже вони демонструють не тільки ступінь теоретичної підготовки студентів і ступінь розвитку так званого «статичного розуму», а й ступінь розвитку «практичного розуму», а саме підприємництво. Цього всього не вчать у жодній звичайній школі світу. Студенти отримують ці бізнес-знання та навички у MINIBOSS om weekends, тому вони можуть легко поєднувати звичайну школу та бізнес-школу.


Студенти Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS вивчають основи підприємництва, дивергентного та винахідницького мислення, основи проектного менеджменту та командної роботи (у першому семестрі навчального року), а також застосовують усі отримані знання на практиці (у другий семестр), презентуючи свої бізнес-ідеї членам журі Startup Forum.

Це ІДЕЙНИЙ ЕТАП навчального процесу: студенти презентують на Startup Forum ідеї бізнес-проектів, у які бізнес-ангели вкладають свій капітал.


Крім того, на рівні Startup National Cup Championship та Startup World Cup Championship (через 3 місяці) молоді стартапери презентують свої вже реалізовані на практиці ідеї та показують фінансові результати стартапу.

З 2000 по 2022 рік у системі Форумів стартапів MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS у всіх країнах, де є філії, бізнес-ангели видали гранти молодим стартапам на розвиток їхніх бізнес-ідей на суму понад 5 мільйонів євро.

Startup Forum підтримується Європейською Асоціацією Розвитку Бізнесу (EABD), місцевими бізнес-асоціаціями, бізнес-клубами, муніципалітетами та сотнями відомих підприємців.


Цій благородній ініціативі та освітній моделі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL вже 23 роки!




Приєднуйтесь до будь-якого з наших відділень!

Змінюй світ на краще разом з нами!

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!