Новий Набір студентів 6-17 років

Олега Катеринюка назвали 2019 Викладачем року


Олега Катеринюка назвали 2019 Викладачем року

Бачення Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ) полягає в тому, щоб "бути на передньому краї інноваційних методів і процесів освіти для того, щоб забезпечити професійний розвиток педагогів та підвищення освітніх цілей студентів, переслідуючи свою кар'єру".


Олег Катеринюк - вчитель та директор Чернівецької філії Міжнародної Бізнес Школи MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, яка відповідає за виховання нової генерації підприємців-новаторів.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (Велика Британія) - це бренд № 1 у бізнес-освіті для дітей та підлітків, це глобальна мережа бізнес-шкіл, яка виховує у дітей навички підприємця-новатора. Для цього в освітній системі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL створено сотні інноваційних методів та програм розвитку видатних якостей людини, які зареєстровані в ООН WIPO (Женева, Швейцарія).

Вірний інноваційним принципам освіти MINIBOSS BUSINESS SCHOOL International, Олег Катеринюк, чітко відтворює міжнародні академічні стандарти MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у рідній бізнес-школі в Чернівцях (Україна), що сприяє розвитну інноваційного, системного, критичного мислення студентів. У знак визнання його видатних зусиль, Олег Катеринюк був названий Учителем року MINIBOSS Global 2019!

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!