Новий Набір студентів 6-17 років

Майбутній ПІДПРИЄМЕЦЬ, простий РОБОЧИЙ або БІДНЯК?! Три стратегії поведінки батьків.

Про дітей та підлітків...
Невпевненість у собі, самокопання, песимізм, розгубленність або агресивні реакції... - частини прояву підліткового періоду. І це зрозуміло: дитина підсвідомо хочу вижити, дитина хоче перемагати у своєму житті - тобто жити у достатку та щасливою, але як це зробити їх не навчають у загальноосвітніх школах... а час іде... дорослість наближається, тому ми і бачимо зростаючу нервовість дітей. А їм потрібна тут лише допомога батьків та суспільства у вигляді правильної практичної освіти.

Є три стратегії, як впоратися з нервовістю дітей у переходному періоді:

Перша. Нічого не робити, саме минеться.
Так гадають близько 93% батьків.


І тому їхні діти поповнюють лави безробітних чи хронічних песимістів, кому, у найкращому разі, кар'єра обіцяє місце на пересічну професію. Такі батькі не шукають "додаткових шкіл та курсів", щоб надати дитині практичних навичок виживання. Вони лише йдуть традиційним шляхом - самі нервують за екзамени дітей, оцінки, для них важливо, щоб дитина "була як усі" і шла тим шляхом як більшість. Не дай Бог звернути з масової стежки і виділятися, не дай Бог обрати ризиковий шлях. Найголовніше для таких батьків - "безпека" у вигляді отримання стандартної професії, яка гарантує мінімальну зарплатню. Як правило, такі батьки самі живуть бідно, самі бояться змін, самі не інвестують у свій розвиток, тому такі батьки та діти потім ворогують, т.к. діти у всьому звинувачують байдужих батьків чи вони "хронічно страждають" разом.

Друга. Реагувати по ходу. З'явилися проблеми – є реакція.
Так чинять до 5% батьків.


Наприклад, коли у дитини виявилася низька самооцінка, то купити їй індивідуальні сесії з психологом або записати на курси особистісного розвитку і, таким чином, коригувати реакції дитини крок за кроком. В цілому, нормальна стратегія, але реактивна. Тобто це допомагає дитині впоратися з переживаннями, що знову з'явилися, але лише тимчасово. Тому, як бачимо, ця стратегія лише тактично нормальна, бо результатом буде короткочасне поліпшення стану. Це як "короткочасне лікування при захворюванні, що виникло на тлі зниження імунітету". Потрібно думати про стратегічне зміцнення імунітету, загартовування, якщо хочете. Тому такі батькі можуть шукати іншу стратегію - номер Три.

Третя. Далекоглядна стратегія - "запобігти".
Так чинять до 2% батьків, лише стратегічно думаючі.


У найвищий період розвитку, коли стрімко формується мислення - з 6 до 14 років, саме в цьому віці особливо висока нейропластика мозку (поглинання інформації та формування навичок). Тоді ж і потрібно створити здорове освітнє середовище, в якому дитина навчиться не боятися робити помилки, не боятися жити, не боятися експериментувати, вирішувати проблеми, генерувати нові ідеї, працювати в команді – саме така середа практики створить Супер-Силу людини. Помилок не потрібно боятися, їх потрібно заохочувати, бо мозок людини і так геніальний, він шукатиме "ідеальний шлях", що витрачає менше енергії на досягнення результату, але головне дати дитині право розвинути силу бути вільним, сміливим щоб діяти, зухвалим щоб винаходити нові ідеї та рішення! Для цього і має бути створене здорове академічне середовище для зростання та розвитку дитини в сильному оточенні таких сами цілеспрямованих дітей, з потужною інноваційною академічною програмою та гуманними методиками розвитку особистості, де дитина одразу стає впевненою у собі. Ось тоді вам не доводиться "лікувати" невпевненість дитини потім на індивідуальних сесіях із психологами.

Як кажуть коучи по відношенню до "психологічної проблеми": "А що Ви хочете натомість?"

Бажаєте впевненої в собі дитини, здатної до здорового сприйняття світу та позитивного реагування на зміни світу, - робіть з нього лідера у дитинстві на світових програмах навчання MiniBoss Business School International. Для цього і створено цей потужний глобальний бренд, яким пишається весь світ, якому присуджують премії "Найкращий Бренд року", "Найкраща Інноваційна Франшиза" тощо. І все це заслужено! Те, що отримує дитина в MiniBoss Business School, не дає жодна загальноосвітня школа світу!

"Лікувати психіку" вже закомплексованої дитини, яка все боїться, потім у дорослому віці - дорого і з моральної, і з матеріальної точки зору.

Інвестуйте в дитину з дитинства, коли вона ще сповнена позитивізму!
Інвестуйте в дитину з дитинства, коли його мозок все здатний увібрати!
Інвестуйте в дитину з дитинства, щоб він/вона і ви, як батьки, мали успішне та щасливе майбутнє!
Все залежить від того, чим Ви захопите дитину в дитинстві, на які додаткові курси запишіть її.



Дитині важлива практика, власний досвід та крута дитяча гра по-дорослому!

І навіть якщо зараз дитині 11-14 років, а самооцінка вже впала, то ще не пізно - саме час потрапити в здорове оточення - дружної команди студентів MiniBoss Business School International, щоб разом вчитися бачити свої сильні та слабкі сторони та розвивати їх разом у здоровому сильному колективі!
Адже особисте зростання не зростає на порожньому місці або в кабінеті психолога.

Психолог може лише допомогти тимчасово "відпустити біль" переживань, сфокусувати увагу інших аспектах сприйняття дійсності. І це вже користь. Але діяти за дитину психолог не може. І батьки не можуть діяти за дитину.

А діяти потрібно саме дитині, щоб навчитися виживати, адаптуватися, змінювати стратегії залежно від ситуації, "перетравлювати" проблеми емоційно та раціонально, винаходити нові рішення та перебудовувати своє сприйняття усвідомлено, керуючи своїм мозком.

Але часто батьки плутають стан пригніченості та нудьги, перебільшуючи проблему. Найчастіше підлітку просто нудно у звичайному оточенні і він хоче здорової соціалізації, що підтримує його! І слово ПІДТРИМУЮЧОЇ соціалізації - тут ключове.

Але де воно "це середовище" він не знає, і тому особливо не довіряє "порадам батьків" піти записатися кудись...

Не кожна група є здоровою командою від якої можна на вчитися корисним навичкам, вірно? Як Ви знаєте, соціальна дифузія сприяє передачі від дитини до дитини в комунікаціях як сильних, так і шкідливих звичок. Тому важливо, в яку групу ви віддаєте дитину, в яку школу, хто там поряд і що вони там навчатимуться. Тут важливо:

ЩО ВИВЧАТИ (програма) - що саме будуть вивчати діти,
ЯК НАВЧАТИСЬ (метод) - як зробити уроки цікавими на всі 8 курсів,
ДЛЯ ЧОГО (мета академічного впливу) - як досягти великих результатів для кожної дитини,
і, звичайно, ХТО ПОРУЧ (середовище)?



Програма MINIBOSS BUSINESS SCHOOL:
- на 80% складається з психології щастя та успіху (авторський метод 8Qs Ольги Азарової),
- на 10% з економічних знань,
- на 3% із знань про сімейні цінності,
- і на 7% знань про основи підприємництва.
Вся міць людини в її психіці та волі, а потом і в технологіях підприємництва. Спершу треба створити видатну особистість!

Великі підприємці - це люди, насамперед, із сильною волею та здоровою психікою. І вони її створювали не на прийомах у психологів, а в спорті та в командній роботі з раннього дитинства!

Якщо Ваша дитина та ви сповнені позитивізму, або дитина тільки починає сумніватись у собі - записуйте її в MiniBoss, щоб вчасно розрочати розвиток і розкрити її повний потенціал!

Тому, друзі, всім, хто по-справжньому піклується про здоров'я та майбутні успіхи своєї дитини, ласкаво просимо на НОВИЙ НАБІР УЧНІВ 2022-2023 у MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, який стартує з понеділка по всіх філіях світу, крім Австралії, ПАР, Індонезії, Філіппін (У них свій графік). Приймаються діти 6-17 років у різновікові групи.

Тут від формування впевненості у собі до моделювання успіху дитина йтиме крок за кроком, навчаючись на 8 унікальних курсах особистісного зростання.

Задати питання, Ви можете дирекції філій MINIBOSS у різних країнах - дивіться карту філій MINIBOSS тут: www.miniboss-school.com.

Раді допомогти у будь-яких питаннях!

До зустрічі на уроках MINIBOSS!

Apply to LEONARDO ART SCHOOL

APPLY to BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

КУРС "ПРОФОРИЄНТАЦІЯ" ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Школи IBA

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Франшиза MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Розвивайте свої міста та країни!